Nooit eerder waren er zoveel manieren om kandidaten te rekruteren. Van vacaturesites tot jobbeurzen, al die tactieken helpen je de juiste mensen te vinden. Dat moet ook in een wereld waar jobkandidaten consumenten zijn. Als rekruteerder kan je niet langer inzetten op slechts één kanaal om de beste kandidaten te vinden. Als recruiter is het dus een must om een goed inzicht te hebben in zowel inbound als outbound bronnen van kandidaten. Hoe? Dat kan je in dit e-book terugvinden.

Vooral inbound rekrutering heeft daarbij geleid tot een enorme verandering in hoe werkgevers mogelijke kandidaten vinden en er een band mee opbouwen. Weten wie er actief bij je merk betrokken is en hoe je hen kan bereiken, vormt een grote meerwaarde bij het vinden van nieuwe profielen. Een actieve inbound rekruteringsstrategie is dus een must voor elke recruiter.

Hoe je zo’n effectieve inbound rekruteringsstrategie ontwikkelt? Dit gratis e-book geeft je diverse tips en tactieken mee om die strategie ook in jouw bedrijf tot een succes te maken! Download hier het e-book.