E-book: hoe slaag je er als marketeer in de middelmaat te ontstijgen?

E-book: hoe slaag je er als marketeer in de middelmaat te ontstijgen?

Bloovi Studio
Door Bloovi Studio
E-book: hoe slaag je er als marketeer in de middelmaat te ontstijgen?

De middelmaat ontstijgen, dat is toch wat elke marketeer wil? Het doorbreken van vastgeroeste patronen, blijkt voor veel marketingafdelingen echter een lastige klus. Vandaar dat IBM Watson Marketing een gratis e-book uitbracht, met 17 hands-on tips voor marketeers die op het allerhoogste mikken en nog veel meer dan anderen willen uitblinken met online campagnes waarmee ze meteen raak schieten.

Hoe het onderste uit de kan halen?

Waarom al tevreden zijn met middelmatige inspanningen en dito resultaten, als je weet dat uit een digitale marketing aanpak nog zoveel meer te halen valt. Tijdsgebrek, een tekort aan mensen en middelen, te weinig IT-support,…, zijn vaak gehoorde argumenten wanneer je marketeers daarmee confronteert. Want terwijl ze pogingen ondernemen om een aantal processen en prioriteiten te veranderen, mogen ook de core marketinginspanningen niet uit het oog worden verloren. 

Dit e-book helpt marketeers aan de hand van 17 punten een parcours uitstippelen, dat hen op weg zet om gaandeweg de doelstellingen maximaal te realiseren. Want ongeacht wat die objectieven zijn, is het zetten van de juiste eerste stap altijd het belangrijkste.


Ondervind je ook moeite om je marketing programma’s gedaan te krijgen en er het maximum uit te halen? Lees dan het e-book van IBM Watson Marketing. Dat kan je hier gratis downloaden.

Interesse in de branded content, white paper en advertising mogelijkheden op Bloovi?
Neem contact op met BLOOVI STUDIO.