E-book: hoe een modern procurement proces jouw organsatie tijd en geld kan besparen

E-book: hoe een modern procurement proces jouw organsatie tijd en geld kan besparen

Een procurement proces is de reeks stappen die een organisatie doorloopt om goederen of diensten aan te kopen. Een belangrijk radar in het geheel van de ganse bedrijfsvoering, maar ook eentje waar veel tijd en geld in kruipt. Een tail spend management provider is alvast de ideale oplossing om je procure-to-pay proces anno 2021 op te zetten voor de niet strategische of “indirecte” aankopen. In dit gratis e-book van Spot Buy Center ontdek je hoe je dit in één klap kan digitaliseren.

Controle behouden

Inzicht en automatisatie maakt niet alleen je leven gemakkelijker maar zal jouw onderneming vooral veel kostbare tijd en geld besparen. Maak een onderscheid tussen je source-to-contract strategie en de procure-to-pay aankopen en zorg ervoor dat alles zeer duidelijk in kaart gebracht wordt. Meten is weten!

De tail spend management provider maakt het niet alleen mogelijk om één aanspreekpunt te hebben voor alle niet-strategische aankopen en met leveranciers te werken met de beste voorwaarden, maar beheert tevens alle contracten, afspraken en betalingen voor jou in de door jou aan hen gedelegeerde aankopen. Jij behoudt zelf de controle over wie welke contracten en leveranciers zal beheren.

In dit e-book van Spot Buy Center kom je te weten hoe je met één eenvoudige applicatie een administratief zwaar deel van jouw procurement proces kan moderniseren én optimaliseren.


Benieuwd hoe een digitaal procurement proces kan helpen om jouw organisatie zowel tijd als geld te besparen? Lees dan zeker het e-book dat je hier gratis kan downloaden.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief