E-book: Krijg inzicht in de talenten waarmee je je team wil versterken

E-book: Krijg inzicht in de talenten waarmee je je team wil versterken

Denk jij ook nog steeds dat je met een hippe vacature het juiste talent kan aanwerven? Denk dan de volgende keer nog maar eens twee keer na. Het aantal jobs swingt tegenwoordig de pan uit, waardoor veel bedrijven ongeduldig in de rij staan om de best gekwalificeerde kandidaten een contract onder de neus te schuiven. In onze talentgedreven economie kunnen kandidaten tegenwoordig zelf de baan uitkiezen die volledig aansluit bij hun persoonlijke behoeften, in plaats van zomaar elk aanbod blindelings te aanvaarden of decennialang bij dezelfde werkgever te blijven. Hoe je hier als bedrijf op inspeelt, lees je in dit gratis e-book van Indeed.

Dé sleutel tot succesvol aantrekken en verbinden van nieuw talent ligt dus nog steeds bij de werkgever zelf. Tegenwoordig komt het er op aan de kandidaten proactief te benaderen, met relevante en interessante vacature-content. Alsook in te zetten op de belangrijkste wervingskanalen die werkzoekenden gebruiken. Maar dan heb je als bedrijf natuurlijk een helder inzicht nodig in de wensen en behoeften van aantrekkelijke kandidaten en moet je op de hoogte zijn van wat hen nu precies aanspreekt in een vacature. Deze inzichten vind je terug in dit gratis e-book.

Je komt te weten hoe je als bedrijf je content en marketingstrategieën kan afstemmen op de specifieke behoeften, het gedrag en de belangen van het talent dat je wil aantrekken. Hoe je in 5 eenvoudige stappen een candidate persona ontwikkelt om een recruitmentstrategie te ontwerpen die talent in jouw richting zal duwen.

Wil jij weten hoe je in vijf eenvoudige stappen een recruitmentstrategie kan ontwerpen om talent jouw richting te duwen? Download dan gratis het e-book van Indeed.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 28.786 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief