Het proces van een nieuwe CMS kiezen, gaat vaak een van deze twee kanten uit: ofwel worden alle beschikbare partijen op de markt minutieus onder de loep genomen, ofwel wordt er lukraak een gekozen. Een fantastische keuze is dat laatste niet, maar de eerste optie kost je heel wat tijd. Toch?

Weloverwogen een CMS uitkiezen, zonder er uren tijd aan te verliezen. Kan dat? Dankzij het Mid-Market Web Content Management Grid bespaar je straks heel wat kostbare tijd! Deze gaat de meest prominente contentmanagementsystemen op de markt met elkaar vergelijken, waarbij heel wat factoren, zoals functionaliteit, adoptie en klanttevredenheid, onder de loep worden genomen.

Belangrijk om weten is dat de Mid-Market Grid de democratische stem van de gebruikers vertegenwoordigt. Zij beoordeelt de webcontentbeheerproducten op basis van productrecensies, online bronnen en sociale netwerken.

Dankzij het Mid-Market Web Content Management Grid kom je snel te weten welk CMS het best aan jouw eisen voldoet. Vergelijk in enkele klikken de meest gebruikte systemen op de markt en maak nooit meer de verkeerde keuze.

New Call-to-action