Veel kleine ondernemers schieten enthousiast uit de startblokken met een duidelijke visie en bakken energie. Ze weten welke koers hun bedrijf zal varen en zijn ervan overtuigd dat ze het verschil zullen maken. Maar gaandeweg komen ze heel wat hindernissen tegen en missen ze vaak een sparring partner die een heel andere -vaak verfrissende - blik op hun business werpt.

Herkenbaar? Dat vonden An Verstraete & Xavier Debaere van Businesslab ook. Daarom besloten ze krachtige en actiegerichte opleidingen te geven om eenmanszaken en zaakvoerders van kleine ondernemingen de kans te geven, ondanks de vele valkuilen, toch door te groeien.

Je wil wel verder, maar… het lijkt wel of je het glazen plafond bereikt hebt? Je wil een team uitbouwen, maar… het lijkt ontzettend moeilijk om de juiste mensen te vinden?

Zak dan op 4 & 5 december af naar de Businesslab Discovery Days in Gent. Je zal er proeven van coaching van de hoogste plank, je krijgt inzicht in wat ondernemen is en gaat naar buiten met een kristalhelder overzicht van je eigen onderneming. Registreren kan via deze link.