Over het event

8 & 9 september 2022, Flanders Expo, GENT

1000 ondernemers | 50 sprekers | Reset for the Future
  • Nieuwe inzichten
  • Netwerken
  • Experience
  • Eigen marktonderzoek
  • Nieuwe business

Reset for the Future

Het programma van dit event is gebouwd rond het hoofdthema 'Reset for the Future'.

We verleggen de norm en laten ondernemers anders denken. Een sterk programma opgedeeld in 7 thema's die resoneren met ondernemers.

Koop tickets

Wat betekent dit nu?

We leven in een tijd waarin we met z'n allen onder druk staan.

Vanwaar onder druk? Een combinatie van een coronacrisis, een oorlog die inflatie verstrekt, veeleisende klanten, hoge werknemersverwachtingen, een war for talent sinds 10 jaar, ... en nog veel meer.

Tel daarbij op dat je als ondernemer geen andere keuze hebt dan jezelf continu scherp te houden. Van je mentaal oppeppen in moeilijke periodes, tot constant innoveren, en het maximaal bijbenen van alle mogelijke vormen van digitalisering tot technologische en commerciële vernieuwingen.

Slimme ondernemers zien deze perfecte storm als een momentum dat ze moeten aangrijpen om verandering en vernieuwing door te voeren.

Hoe ga jij je bedrijf, je merk, je businessmodel en jezelf resetten? Ieder van ons moet zich klaarstomen voor de toekomst. Plots zal het 2030 zijn. En ofwel ben je tegen dan out of business of heb jij de wind in de zeilen.

Het event in cijfers

50+ Sprekers

1000+ Ondernemers

7 Thema's

600+ Bedrijven

250 Startups

30+ Investeerders

Laatste kans op vroegboekkorting voor Bloovi Entrepreneurs Summit 2022

Meer dan 617 entrepreneurs boekten reeds hun ticket. Voor wie nog aan vroegboekkorting een ticket wil aanschaffen kan zich maar beter haasten. Want na donderdag 30 juni loopt de vroegboekkorting ten einde.

 

Lees meer

“Hoe ons geld digitaal en programmeerbaar wordt” - Bert Slagter op de Bloovi Entrepreneurs Summit

Als Web3, crypto en NFT je ding zijn, moet je Bert Slagter bezig hebben gehoord. Want deze ondernemer en spreker puurt uit vaak complexe materie – CBDC's, crypto assets, decentralized finance en digitale eigendomsrechten als NFT’s – heldere, inzichtrijke betogen. Daar kan je live getuige van zijn op de Bloovi Entrepreneurs Summit.

Lees meer

De meest voorkomende vragen over de tickets

We bundelden de meest voorkomende vragen als het aankomt op de tickets voor de Bloovi Entrepreneurs Summit.

Lees meer

Jij als event bezoeker...

Je breidt je netwerk uit en doet er nieuwe kennis, inzichten en ideeën op. Dit alles binnen een unieke ervaring. De ultieme investering in jouw netwerk én groei. Als je naar één ondernemersevent komt, kom naar dit Bloovi event. Je kan ook deelnemen aan een uniek netwerkmoment op donderdagavond. Dan is er een Entrepreneurs Dinner Night met 400 ondernemers.

Je bedrijf als eventpartner...

De Bloovi Entrepreneurs Summit is hét event waar je als exclusieve eventpartner je bedrijf en merk als thought leader kan positioneren en het verhaal van je merk deelt naar 120 andere eventpartners en 1000+ ondernemers en beslissingsnemers. De ideale basis om nieuwe partnerships en business te genereren.

Vraag informatie op

Dinnernight op donderdagavond

Een dinnernight kan uiteraard niet ontbreken op dit TOP-event. Een uniek avondgebeuren in een onvergetelijke VIP experience, samen met 400 gelijkgezinde ondernemers.

Bloovi zorgt voor een toplocatie in een sfeervolle setting, food & drinks à volonté, lots of fun en the best DJ in town. Last but not least gaan we die avond een absolute topondernemer op ons podium interviewen. Wie dat wordt houden we nog als surprise, maar één ding kunnen we al prijsgeven: hij of zij zal jouw entrepreneurial mind ongetwijfeld weten te inspireren!

Mis deze unieke experience niet. Be part of a legendary Bloovi party!

Boek je ticket

TOPLOCATIE

Flanders Expo Gent

Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit
Boek nu je tickets! Vroegboekkorting tot max 30 juni. Ik wil vroegboekkorting!