Eventpartner worden?

De Bloovi Entrepreneurs Summit is hét event waar je als exclusieve eventpartner je bedrijf en merk als thought leader kan positioneren en het verhaal van je merk kan delen. De ideale basis om nieuwe partnerships en business te genereren.

7 redenen om eventpartner te worden

1. Positioneer je merk
Deel het verhaal van je merk. Eventpartner zijn reikt verder dan het evenement zelf. Het is een geïntegreerde campagne met media en contactmomenten die jouw merk effectief positioneert naar het Bloovi publiek.

2. Thought leadership 
Laat zien dat je bedrijf een stap voor is. We bieden je de kans om je visie en oplossingen te delen met het publiek. Zo positioneer je je bedrijf als thought leader naar ondernemers en beslissingsnemers.

3. Netwerken
De Bloovi Entrepreneurs Summit is ontwikkeld om optimale netwerkmogelijkheden te creëren. Betrek je team in dit event om het meeste uit je aanwezigheid te halen, en nieuwe kansen en business te identificeren.

4. Leads en nieuwe business genereren
Met je eigen stand ben je duidelijk aanwezig en zichtbaar. De ideale aanpak om relaties met de andere eventpartners uit te bouwen en de dialoog te starten met bezoekende ondernemers en beslissingsnemers. De ideale basis om nieuwe business te genereren.

5. Incentive
Breng de mensen uit je team mee. Nodig klanten en partners uit. Bezorg ze deze exclusieve beleving als incentive. Beleef samen met hen dit exclusieve ondernemers event.

6. Ervaring
Bloovi heeft 10 jaar ervaring in het organiseren van professionele events op hoog niveau. Je kan ten alle tijde het Bloovi event team contacteren voor ondersteuning.

7. Exclusiviteit
We gaan voor variatie en exclusiviteit. Per branche of niche laten we slechts een maximum aantal bedrijven toe. First come, first served.

Eventpartner worden?

Karim Tousbih Boek hier een call met Karim Tousbih

Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit
Bloovi Entrepreneurs Summit

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit