Een innoverend wondermiddel voor een betere nachtrust: Iwaku

Een innoverend wondermiddel voor een betere nachtrust: Iwaku

Ben je deze triestige zomer beu? Heb je hierdoor last van de winter blues, waardoor het moeilijk is om ‘s morgens wakker te worden? Een hekel aan het irritante alarm van een traditionele wekkerradio?


Laat dan nu de zon in je hart want er is verbetering op komst!Komende herfst wordt dit probleem opgelost met Iwaku! Een modern “wake-up light” komt de Europese markt dat aanpasbaar is aan uw persoonlijk slaapritme waardoor je op een natuurlijke en prettige manier wakker wordt.

Het berekenen van het beste moment om wakker te worden

De lamp wordt aangestuurd door een intelligente app op je smartphone die jouw persoonlijke slaapcyclus monitort en daar intuïtief op reageert.

Op deze wijze wordt het beste wekmoment bepaald tijdens de slaapfase en kan men op een natuurlijke wijze wakker worden doordat het licht stelselmatig sterker wordt (vergelijkbaar met een natuurlijke zonsopgang).

Iwaku heeft niet louter een wekfunctie, maar draagt ook bij tot de algemene verbetering van uw slaap-waak ritme door middel van zogenaamde lichttherapie waarbij de smartphone app eveneens een ondersteunende rol speelt. 
Hierdoor geeft Iwaku daarenboven een “boost” aan uw energieniveau tijdens een sombere dag.

Het berekenen van het perfecte wekmoment, lichttherapie en wekker in één. Iets voor jou of een onnodig snufje?

 

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief