Open de voordeur met je Smartphone

Open de voordeur met je Smartphone

Een leuk vernieuwing in de domotica wereld. Waar we in eerste instantie aan de bediening van verlichting denken, komt nu ook het openen van deuren in aanmerking. De August iPhone Operated Smart Lock is een klein apparaatje wat je op je slot kan bevestigen.
 

Een waardig alternatief?

Het slot bevat een laagverbruikende batterij die via bluetooth werkt.  Het werkt op dezelfde beveiligde technologie die bij online banking wordt gebruikt.

Het goede nieuws is ook dat het blijkbaar slechts 10 minuten zou kosten om het slot zelf te installeren.

Geef toegang aan wie jij wil

Je kan het apparaatje via een App bedienen. Via de App kun je aanduiden wie wel en wie geen toegang krijgt, zonder dat je daar verschillende codes voor hoeft in te stellen.

Je kan zelf bepalen welke vrienden/familie/medewerkers toegang krijgen en hen zelfs voor een bepaalde periode deze toegang geven. Komt men met de iPhone in de buurt van de deur dan zal deze automatisch via Bluetooth van het slot nagaan indien men wel of geen toegang heeft gekregen. Er wordt zelfs bijgehouden wie er wanneer is binnen gekomen.

Design & kwaliteit

The August Smart Lock is gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Verder werd er goed nagedacht over het design. Het slot is verkrijgbaar in verschillende kleuren die moeten passen in elke huisinrichting.

Wat kost het?

Het slot zal eind dit jaar verkrijgbaar zijn en zal $199 kosten.

 

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief