Dinsdag 6 november - 21u staat in Vooruit een hilarische lezing/event over het defrienden van FB-vrienden door Brian Lobel op het programma. (onderdeel van het avondprogramma van de Creative Media Days). 

Lobel stunt

Lobel liet anderen beslissen over het al dan niet defrienden van zijn Facebook vrienden. Dat ging als volgt: hij vertelde aan een zaal vol onbekende mensen 1 minuut lang het verhaal achter een Facebook-vriend (hoe ze elkaar leerden kennen / wat de relatie is etc etc), waarna 3 willekeurige mensen over iedere vriend mochten beslissen:  'keep' or 'delete'. 20 uur had hij nodig om al zijn Facebook-vrienden te overlopen. De beslissing van de mensen in de zaal was altijd finaal. Zij beslisten maw over zijn Facebook vrienden.

Deze performance/stunt kon hij uiteraard maar 1x doen en dus besliste hij om er een grappige lezing/performance van te maken over het verloop, reacties van mensen... En die kan je meemaken in Vooruit morgen.

Defriend or not-lezing

We mogen tickets weggeven van 'defriend or not' lezing. De snelste zijn de winnaars: wie een gratis ticket wil mag mailen naar olivier@bloovi.be

Je kan op zijn site meer lezen over het opzet en de bedoeling van de hele 'defriend or not' actie: http://www.blobelwarming.com/purge/
Meer praktische info over het event ook op de site van de vooruit

Plaats: Gent, vooruit
Tijd: 21H