We zijn trots om te mogen aankondigen dat Bloovi bij de 10 genomineerden is opgenomen voor de Usability Awards. De prijs zet de meest gebruiksvriendelijke website van België in de prijzen. De uitreiking gaat door op 13 november in kunstencentrum Moonbeat te Mechelen. Stem Bloovi mee naar nr. 1! 

Wat zijn de Usability Awards?

Uit 108 websites stelde de jury een shortlist van 10 genomineerden samen die in aanmerking kwamen voor de meest gebruiksvriendelijke website in België. Bloovi is één van hen! De overige kandidaten zijn:

Stem ons naar nr. 1!

Op 13 november zal de winnaar bekend worden gemaakt in kunstencentrum Moonbeat te Mechelen. Uit 108 websites werden er 10 door de jury van de Usability Awards op een shortlist gezet. Maar niet alleen de jury kiest. Ook jij kan mee beslissen wie de meest gebruikersvriendelijke website van België heeft!

Daarom willen we jullie oproepen om jullie stem uit te brengen voor Bloovi! Stemmen kan tot 6 November 2013. Ook op het event zelf zijn jullie welkom. Voor meer info kan je hier terecht. 

En… vergeet niet deze pagina te sharen met de oproep om ook jouw netwerk te laten stemmen op Bloovi. Wij danken jullie alvast om Bloovi eeuwige roem te laten verdienen.