Gisteren was het Zuiddag, een dag waarop duizenden studenten werken voor  de koffieboeren van Peru. Het loon dat ze die dag verdienen gaat naar hen. Ook Bloovi kreeg een student over de vloer voor het goede doel.

Cisse D’Hoore kwam een dag meedraaien op het Bloovi-kantoor en leerde meer over het beheren van een website en alles wat erbij komt kijken. Zelf hadden we hem al een takenlijst geprepareerd waar hij naar hartelust kon experimenteren in ons content management systeem.

“Ik vind het een fantastisch concept,” zegt Cisse (17). “We gaan een dag aan de slag in een bedrijf en steunen hiermee een goed doel. Bovendien kunnen we op deze manier ook proeven van de werksfeer binnen een bedrijf en leren we ook wat bij!”.

Bloovi

“Ik vroeg aan Bloovi om een dagje mee te draaien voor het goede doel. Toen ik ‘s ochtends aankwam met ik met een glimlach onthaald door Thomas, de verantwoordelijke voor de Bloovi-site. Er lag al een takenpakket voor me klaar die me een inzicht ging bieden in het CMS-systeem, het hart van de site waar je alle aanpassingen doorvoert. Een leerrijke ervaring!” zegt Cisse.

Fantastisch en leerrijk initiatief!

“Zuiddag is een leuk initiatief en het is fantastisch dat ik samen met zoveel andere jongeren aan deze actie heb kunnen deelnemen. Een dag bij Bloovi was een perfecte kans om te proeven van het werk in de internetsector. Ik overweeg immers om na mijn middelbaar aan de slag te gaan in de informatica-sector.”