Phare Conference buigt zich iedere jaar over ‘De toekomst van het internet’. Jaarlijks komen internationale sprekers naar Gent afgezakt om hun visie te delen met het grote publiek. Dit jaar nodigt de organisatie het publiek uit om sprekers aan te raden. Heb je spreker op je wishlist staan? Vertel het ons! Wie weet kom je gratis naar Phare Conference en kan je van gedachten wisselen met de spreker tijdens een diner.

Om een inzicht te krijgen op de toekomst van het internet is er Phare Conference. Een unieke Belgische conferentie in Gent die een reeks internationale top-sprekers naar Gent brengt om hier dieper op in te gaan. Onderwerpen als e-commerce, privacy, sociologie, marketing, technologie, innovatie, ondernemerschap en veel meer worden aan elkaar verbonden. De internationale top sprekers vliegen van overal ter wereld naar Gent om hun visies en verhalen met ons te delen.

Tip een spreker

Bloovi & Ghent Web Valley zijn momenteel druk in de weer om sprekers te selecteren, verhalen te aanhoren, speeches te verfijnen en grote namen en verhalen naar Gent te halen. Maar voor deze editie doen we graag een oproep naar het Phare-publiek.

  • Wie willen jullie graag op het podium zien?
  • Welke spreker staat al een tijdje op je wishlist?
  • Welke spreker kan jou zeker inspireren?

Laat onderaan dit artikel weten welke spreker je graag op het podium zou zien.

Haalt jouw spreker het tot op het Phare Conference podium? Dan kom jij gratis naar deze unieke conferentie op 25 februari 2014 en kan je met de spreker persoonlijk van gedachten wisselen tijdens het diner.