Conversie optimalisatie is een belanngrijke focus van ieder van ons. Daarom organiseert Bloovi op 2 juni Conversion Day in Brussel. Een mix van nationale en internationale experts komen hun expertise delen. Hier alvast 4 redenen waarom jij en jouw team aanwezig niet kunnen ontbreken op dit event. 

1. Conversies verhogen doe je in ploeg


Het verhogen van conversies zou ieders focus moeten zijn. Of je nu bezig bent met email marketing, design, SEO, SEA, content marketing, UX, online marketing, strategie, ….

Conversie optimalisatie kan pas succesvol zijn wanneer iedereen samenwerkt en acties op elkaar afstemt. Meer zelf, de beste acties komen vaak omdat verschillende onderdelen elkaar versterken. Dus, vergis je niet: Conversies verhogen die je in ploeg!

2. Krijg de nieuwste inzichten, kennis en tools

Als iedereen de laatste nieuwe kennis, inzichten en tools heeft kan iedereen in het team maximaal renderen. Conversion Day brengt met 27 sprekers, 4 break out rooms en meer dan 16 topics.


Op die manier leert jouw team wat er aan het veranderen is en hoe ze hierop kunnen inspelen. Internationale experts brengen in de voormiddag visie talks om stategisch betere beslissingen te nemen. In de namiddag zijn er 4 break out zalen met heel praktische talks waar iedereen tips, tricks, tools en inzichten krijgt.

3. Begin er nu aan!Conversie optimalisatie is belangrijk om meer impact te creëren met hetzelfde budget. Enkel zo kan je streven naar een optimale ROI. Dankzij de praktische talks van onze sprekers kan iedereen die aanwezig was de tips onmiddellijk omzetten in de praktijk. De talks zijn heel duidelijk, overladen met tips en zullen ervoor zorgen dat iemand vanaf dan zijn impact en online ROI kan verhogen.

4. Be part of the biggest Performance Marketing Event in België

Op 2 Juni komen meer dan 400 digitale experts samen om kennis en inzichten te vergaren. Saai? Alles behalve. Top-catering, Top-locatie en Top-sprekers zorgen ervoor dat er een leuke sfeer ontstaat. Dit evenement overladen met tips, tricks en advies kan jij en jouw team niet missen. Bovendien is het dé ideale teambuilding om samen te werken aan een maximale ROI!