De eerste editie van het Bloovi Me Pop-up café was een daverend succes. Daarom lanceert de HR specialist een 2de editie, dit keer in hartje Brussel. Op dinsdag 29 september zet Bloovi Me de deuren open in Co.Station van 12u ‘s middags tot 22u ‘s avonds. Iedereen die een carrière in de digitale sector wil uitbouwen of op zoek is naar een nieuwe uitdaging is welkom. Zowel bedienden als freelancers.

Tijdens het Pop-up Café zullen de consultants van Bloovi Me jouw carrière onder de loep nemen en gratis advies geven. Het doel? Jouw carrière een flinke boost geven!

Waarom een Pop-up café (in Brussel)?

De consultants van Bloovi Me merken dat het niet altijd evident is voor mensen om zich 1 à 1,5 uur vrij te maken voor een diepte-interview. Sommige mensen zitten met vragen, maar willen daarvoor niet perse actief solliciteren. Voor 1 dag vestigt Bloovi Me haar kantoor in Co.Station om ook mensen uit regio Brussel te laten genieten van dit event.

Om jou te helpen om die stap te zetten en je te informeren over de mogelijkheden, nodigt Bloovi Me jou uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek met Sarah, Sofie of Pieter krijg je een antwoord op specifieke vragen rond jouw loopbaan in de digitale sector. Dit alles in een informele maar toch confidentiële sfeer, met een hapje en een drankje. Wil je een praatje slaan met een collega digitale expert? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Op welke vragen kan je een antwoord verwachten?

  • Welke jobs passen bij mijn ervaring / studies?
  • Ik wil als freelancer starten. Wat zijn mijn opties?
  • Is mijn loon marktconform?
  • Ik wil een bepaalde stap zetten in mijn carrière. Is dat haalbaar met mijn huidige ervaring? Welke bijscholing kan ik best volgen?
  • Welke vacatures zijn er beschikbaar in mijn regio?
  • Welk takenpakket heeft een traffic marketeer of webdesigner of eCommerce Manager, …
  • ...

Hoe gaan we concreet te werk?

Op 29 september stellen we 3 consultants continu ter beschikking. We weten graag op voorhand wanneer je wenst langs te komen, zodat we voor jou de nodige tijd kunnen vrijmaken.

Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven welk uur je zou langskomen. Daarna sturen we jou een bevestiging met alle nodige informatie.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Het café personeel

Sofie & Sarah - samen 6,5 jaar ervaring in recruiting. Digital experts die in loondienst willen werken, kunnen bij hun terecht voor begeleiding in hun carrièregroei.

 

Pieter: 6,5 jaar ervaring in Werving & Selectie, tevens kunnen Freelancers & Consultants bij hem terecht voor interessante opdrachten.


Camille - 9 jaar ervaring in Digital Marketing en Werving & Selectie. Uitbaatser van dienst, je kan je bij haar terecht met om het even welke vraag of verhaal.