Op 2 juni 2015 komt de CEO van HubSpot International naar Conversion Day. We zijn erg blij dat we hem konden strikken. Jeetu Mahtani brengt exclusief voor Conversion Day een Keynote sessie van 45 minuten waarin hij zijn visie van inbound marketing en de toekomst hiervan zal uit de doeken doen. 

Wie is Jeetu Mahtani?

Jeetu Mahtani is CEO van HubSpot international en staat aan het hoofd van Hubspot in Europa & Azië. Jeetu wordt één van de 3 keynote sprekers op Conversion Day. Op 2 juni zal hij tijdens een diepgaande Keynote sessie vertellen over hoe je inbound marketing kan inzetten om jouw aantal conversies flink te verhogen. 

Wat kan jij er van opsteken?

Als team hebben hemel en aarde bewogen om Jeetu naar Conversion Day te krijgen. Bij Bloovi zijn we ervan overtuigd dat de overstap van outbound naar inbound marketing een zeer belangrijke stap is om conversies te verhogen.

En voor mensen die al met inbound marketing bezig zijn is het altijd goed om nieuwe insteken, technieken, en tips te krijgen. Jeetu brengt daarom een concreet verhaal die jou zal helpen om jouw aantal conversies te verhogen en de impact van je online marketing inspanningen te verbeteren.

Bekijk hier

- Het volledige Programma
- Alle 27 Sprekers
- Claim hier je 74 euro Vroegboekkorting

Beperkte plaatsen en - 74 euro vroegboekkorting

Met meer dan 100 inschrijvingen op één week tijd wordt Conversion Day een niet te missen conferentie voor iedereen die bezig is met marketing en communicatie. Op 2 junu zal de Event Lounge in Brussel plaats bieden aan maximaal 400 aanwezigen, eens dat aantal wordt bereikt sluiten we de inschijvingen af. 

Wil jij ook concrete tips en inzichten krijgen om jouw ROI aanzienlijk te verhogen? Profiteer dan nu van de vroegboekkorting van - 74 euro.