Op 27 augustus komt het Google Analytics User Conference naar Brussel. De enige conferentie in België voor de gebruikers van Google Analytics kan natuurlijk niet zonder internationale Google Analytics sprekers. Daniel Waisberg en Ajay Nainani komen dit jaar naar GAUC. Veelbelovend, maar wat mogen we verwachten?
Wie is Daniel Waisberg?

Op de eerste GAUC editie kreeg Daniel een 9,2 op 10 van het publiek. ‘Straf’ dachten we bij Bloovi en vroegen hem om terug te komen. Op één voorwaarde dan wel: Een nieuw verhaal met concrete inzichten om het GAUC publiek te verwennen met inzichten die ze nog nergens anders zouden gezien hebben. Hij nam de uitdaging aan, en is er nu al aan bezig.

Wat brengt hij op GAUC 2015

Daniel bespreekt de integratie van veelvoudige databronnen in analytics en hoe belangrijk dit is om een correcte analyse te maken van het online gedrag. Daniel ziet Google Analytics als centrale hub van data waar alle data in moet om analyses te maken en externe bronnen correct en slim te kunnen aansturen. Wat je er zeker gaat leren:

  • Welke strategie past bij jouw soort data en doel - strategie
  • Het belang van data integratie in Google Analytics - Visie
  • Hoe en wat je moet koppelen met Google Analytics - Teach
  • Hoe op een doeltreffende manier alle data analyseren - Teach

Bekijk Daniel Waisberg zijn verhaal van dichterbij
 

Wie is Ajay Nainani

Het wiskundig wonder van het Amerikaans Google Analytics team komt bijzonder vlot over. Hij weet een duidelijk verhaal te brengen. Ajay werkt als product manager bij Google USA en is bijzonder dicht betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen en features van Google Analytics. Voor zijn carrière bij Google richte hij een paar succesvolle start-ups op, waarmee hij Google jaloers maakte en een job bij hen aangeboden kreeg.

Wat brengt hij op GAUC 2015

Eigenlijk zegt zijn titel alles:  “ Hot Google Analytics announcements: A brand new way to instantly diagnose, fix, and validate data quality improvements”. Momenteel is het Google Analytics team bezig aan de laatste fase van een reeks belangrijke updates van de tool. Ajay zal de nieuwe features uit de doeken doen zodat je als GAUC gebruiker direct mee bent met de veranderingen. Zo kan je de nieuwste features onmiddellijk inzetten en nieuwe en correcte analyses maken. Dank u Ajay! We hebben hem al gebrieft dat dit een praktisch overzicht moet zijn om de gebruikers te inspireren wat ze kunnen doen met de nieuwe updates.

Bekijk het verhaal van Ajay van dichterbij
 

Wat moet je nog weten van het Google Analytics User Conference

- De insteek: de conferentie brengt de nieuwste strategieën op een praktische manier om Google Analytics gebruikers nieuwe en waardevolle inzichten mee te geven naar huis. 


- De sprekers: Google België nodigt de partners uit met een GACP label. Dit label wordt toegekend aan dienstenleveranciers waarvan hun Google Analytics expertise hoog aangeschreven staat. Daarnaast selecteren we cases, bedrijven en analisten die een inspirerend en waardevol verhaal brengen. (Handig lijstje van alle GAUC sprekers)

Het doel: Je zal de ROI van al je online campagnes een extra boost geven dankzij de nieuwe inzichten. Dankzij het delen van methodes en nieuwe features van Google Analytics ga je meer uit deze tool halen!

PRAKTISCH

- 27 augustus 2015, Brussel, Diamant Business Center
- 16 sprekers
 in 14 Sessies op het programma
- Standaard prijs: 299 euro
- Vroegboekkorting tot 26 juni: 225 euro  (- 74 € korting)
- Website: www.gauc.be
- Volg ons nu al met #GAUCbe