Google & Bloovi slaan de handen terug in elkaar om de Google Analytics USER Conferentie te organiseren. Op 27 augustus komen 16 internationale en nationale Google Analytics experts naar Brussel om hun nieuwste inzichten door te geven. Dit jaar zijn er ook 6 breakout sessies om nog specifiekere talks en workshops te geven.


Wat mag je verwachten? Concrete en hands on sessies

Vorig jaar was het de eerste keer dat we GAUC organiseerden. Het werd een knal-editie die naar meer smaakte. Daarom hebben we samen met Google besloten om het programma verder uit te breiden met break out sessies.

6 break outsessies zorgen ervoor dat sprekers voor kleinere groepjes kunnen spreken en meer specifieke onderwerpen kunnen uitwerken. 

De Google Analytics User Conference deelt concrete en hands-on voorbeelden, cases, methodes, tools en updates, een perfecte conferentie voor de gebruiker van deze tool!

Wie komt spreken?

Nationale en internationale Google Analytics experts brengen heel concrete en tastbare sessies. 16 sprekers komen in 14 sessies aan bod.

Vorig jaar kwam Daniel Waisberg naar GAUC, en dat werd massaal gewaardeerd. Daarom hebben we dé Europese Google Analytics experts opnieuw uitgenodigd om een nieuw verhaal te brengen. Hij brengt Ajay Nainani (USA) mee om nieuwe Google Analytics features uit de doeken te doen. Een exclusieve talk die jou aanzienlijke voorsprong gaat geven.

Naast deze ronkende namen staan er nog 14 andere sprekers op het GAUC podium. Op de GAUC website vind je een overzicht van het volledige programma en alle sprekers.

Welke onderwerpen komen er aan bod

Geen overbodige theorieën, heel praktisch gericht! Bekijk hier het programma.

  • De conferentie brengt de nieuwste strategieën + praktische cases
  • HOW TO implementaties
  • Je zal de ROI van al je online campagnes een extra boost geven


1. Universal Analytics
2. Enhanced E-commerce
3. Cross-device Measurement
4. Rapporteren en visualisatie
5. Dimension Widening en Custom Data:
6. Google Tag Manager
7. Cases en nog veel meer...

BEKIJK HIER ALLE TOPICS

Voor wie is dit?

Bij GAUC staat de gebruiker centraal. Met de nieuwe inzichten van deze conferentie zal je het maximum uit Google Analytics kunnen halen. Op die manier willen we nieuwe strategieën en praktische cases -stap voor stap- met de laatste nieuwe inzichten naar jullie brengen. Kortom, een zéér waardevol programma voor élke gebruiker die met Google Analytics werkt.

Iedereen die bezig is met Google Analytics, Web Analytics, analyses en rapportering gaat zijn ei hier helemaal kwijt kunnen.

Praktisch

Bekijk hier het volledige Programma   & alle Sprekers