Twee jaar geleden stond de Brit op het Phare Conference Podium. Met een gemiddeld resultaat van 9,5 op 10 nog steeds de beste spreker ooit op een Bloovi event. Nu is Paul eindelijk terug op Conversion Day met een inspirerende UX talk. De hoge verwachtingen zijn dus op zijn plaats. 

Wie is Paul Boag

Keynote speaker, consultant, co-founder, auteur… Paul Boag doet het allemaal. Voor hem begon het allemaal als designer en UX expert en starte al vroeg zijn eigen agency op in Londen. Momenteel is Paul voornamelijk bezig als onafhankelijk digitaal consultent en werkt voor grote internationale klanten. Paul Boag wordt aanzien als een van de visionairs op UX vlak in Engeland.

UX als Conversie driver

Paul Boag is terug naar België gehaald om te speechen op Conversion Day. Hij heeft het over hoe een goede user experience aanpak jouw conversies kan doen stijgen. Uiteraard overladen met concrete tips, voorbeelden en strategieën. Verwacht je aan een inspirerende talk die zelf voor UX experts als bijzonder waardevol aanzien wordt. Bekijk hier zijn speech.

Wat ga jij leren van Paul?

Van één iets zijn we zeker: van Paul’s speech ga je veel kunnen opsteken. Of het het nu is door zijn talent, zijn eigen agency of zijn consultancy opdrachten voor grote klanten, hij is dé keynote speaker die je kan inspireren. Paul brengt concrete tips en tricks met een doordachte strategie en visie.  

Talk: “Encouraging conversion through a better user experience”

- Het verschil tussen desiging een user experience en interface
- Het belang van klantenservice en hoe dit online te verbeteren
- Hoe jouw bedrijfscultuur jouw conversieratio kan tegenhouden
- Hoe kleine aanpassingen een gigantisch groot verschil kunnen maken voor het Conversie optimalisatie proces.

Bekijk paul zijn speech

Bekijk hier

- Het volledige Programma
- Alle 27 Sprekers
- Claim hier je 74 euro Vroegboekkorting
- Bezoek de Concersion Day Website

Beperkte plaatsen en - 74 euro vroegboekkorting

Conversion Day is een niet te missen conferentie voor iedereen die bezig is met marketing en communicatie. Op 2 juni zal de Event Lounge in Brussel plaats bieden aan maximaal 400 aanwezigen, eens dat aantal wordt bereikt sluiten we de inschijvingen af.

Wil jij ook concrete tips en inzichten krijgen om jouw ROI aanzienlijk te verhogen? Profiteer dan nu van de vroegboekkorting van - 74 euro.

Paul Boag op YouTube

Paul maakt heel wat filmpjes waarin hij zijn gedachten met de wereld deeld. Hier is alvast een voorsmaakje: