Na tweeënhalf jaar events en conferenties te organiseren met Bloovi is het eindelijk zover! We gaan voor het eerst de grens van 400 deelnemers doorbreken voor WebTomorrow. Ondertussen loopt vandaag, 23 januari de vroegboekkorting van 74 euro af. De digitale sector zal zich op 10 maart verzamelen in het hartje van Gent om zich te laten inspireren door  15 internationale futuristen. Bloovi heeft er zin in, jij ook?

Van Phare naar WebTomorrow

Enkele maanden geleden besliste Bloovi om Phare Conference om te dopen naar WebTomorrow. Met Bloovi wilden we een groter concept neerzetten om de sector nog meer te inspireren en de opportuniteiten van de (digitale) toekomst te tonen. Bij Bloovi en met WebTomorrow hechten we veel belang aan innovatie en hopen hiermee de sector te boeien.  

Het Beste Programma die we ooit in elkaar hebben gezet

15 Internationale toppers bij elkaar krijgen lijkt ieder jaar een huzarenstukje. We beginnen ieder jaar met een wit blad. Daarop komen onderwerpen waarvan we denken dat we die écht moeten brengen. Meestal omdat die én belangrijk zijn én een grote meerwaarde hebben voor iemand die de conferentie volgt. Dit jaar hebben we zwaar geïnvesteerd in het programma door grote namen en befaamde futuristen te boeken. WebTomorrow 2015 is het beste programma dat we met bloovi ooit hebben samengesteld.

De doelstelling

We willen met WebTomorrow een innovatief programma brengen, met internationale futuristen en experts om de digitale sector te inspireren.  Op die manier gaan mensen naar buiten met vernieuwende tips en frisse ideeën die jou helpen het verschil te maken in jouw business.

Daarnaast willen we door te sector samen te brengen een fantastische netwerkomgeving creeëren. De crème de la crème van de Belgische innovators is aanwezig op WebTomorrow en is daarom een uitgelezen kans om interessante start-ups, innovators en entrepreneurs in levende lijve te ontmoeten! 

Tot voor kort was Bloovi's grootste conferentie Conversion Day met 400 deelnemers. Met WebTomorrow waren we van in het begin ambitieus en gingen we voor 600 deelnemers. Op dit moment staat de teller op 453, en er staat nog anderhalve maand op ons te wachten. Het programma is bijzonder waardevol en de beleving op de conferentie zal terug top zijn! Wij zijn er helemaal klaar voor, jullie ook?

Nog steeds niet overtuigd? Deze 453 deelnemers zijn dat alvast wel! Zou jij hier ook niet moeten bij zijn?