Het gaat hard met Conversion Day, dé conferentie voor iedereen die met digitale marketing bezig is. Nu vrijdag loopt de Super Early Bird kortingsperiode van Conversion Day ten einde. Tot dan geniet je van € 100 korting op jouw ticket. Zo betaal je slechts € 250 in de plaats van € 350. Nu zaterdag gaat de prijs onherroepelijk omhoog. Aangezien de ticketverkoop als een trein loopt, zal je snel moeten zijn om nog van de korting te genieten. Waar wacht je nog op?

Waarom je Conversion Day niet mag missen

Waarom je Conversion Day absoluut niet mag missen? Daarvoor zijn er verschillende redenen natuurlijk. Naast een compleet nieuw concept, zijn we vooral op zoek naar antwoorden op dé hamvraag: "Maakt jouw marketingaanpak wel genoeg impact?"

Uit onze cijfers blijkt dat marketeers die naar Conversion Day komen vooral gemotiveerd zijn om te groeien als digitale marketeer. Groeien, om zo nadien de impact van hun marketinginspanningen te laten stijgen en zo méér conversies, méér sales en een hogere ROI te behalen.

En nog drie andere redenen:

  • Conversion Day is het grootste Performance Marketing Event in België
  • Een topprogramma met 8 internationale keynotes op onze main stage, 3x een 'Meet The Expert'-sessie en een CMO lunch
  • Oneindig veel netwerkmogelijkheden met 750 gelijkgezinde conversiemarketeers

Wie komt er al?

Ondertussen hebben al meer dan 350 mensen hun ticket geboekt. We hebben een pagina gemaakt waar alle mensen die al zijn ingeschreven op vermeld staan. Neem dus zeker een kijkje om netwerkopportuniteiten te spotten!

Boek nu je ticket

Heb je al overwogen om je ticket te boeken? We horen van velen dat ze erbij willen zijn, maar nog niet hun ticket kochten. Dan is het nu zeker hét moment om dat te doen.

Verlies geen tijd én geld, en boek vandaag nog je ticket. Komende zaterdag 14 oktober stijgt de ticketprijs met honderd euro. Met dat geld kan je beter andere leuke dingen doen 😉