In de afgelopen maanden is er voor WebTomorrow heel wat veranderd: een vernieuwd concept, twee dagen in de plaats van één, een sterk internationaal programma dat al kon rekenen op tal van enthousiaste reacties én ambitieuze plannen om een nieuwe standaard te zetten qua beleving op een Belgische conferentie. Nu zijn we in de laatste uren van de  Super Early Bird, vanaf morgen 17u00 stijgen de prijzen.

Laatste dagen 100 euro korting

Er schreven zich ondertussen al meer dan 750 mensen in voor WebTomorrow. Zij konden een ticket bemachtigen met 100 euro kortingDeze Super Early Bird korting loopt nu vrijdag (morgen) af. Vanaf 17u00 die dag zullen de prijzen stijgen. Als je dus nog een ticket wil bemachtigen aan een extra voordelige prijs, moet je nu je slag slaan! Hier kan je alvast eens kijken wie er al komt naar WebTomorrow 2017.

Wat kan je verwachten op WebTomorrow?

WebTomorrow gaat over “The Impact of Digital” op vier verschillende vlakken. Tijdens de conferentie kan je jouw eigen programma samenstellen en binnenspringen in de verschillende rooms. Zo kan je de talks van de sprekers die jij absoluut wil meemaken allemaal meepikken. Dit jaar focussen we op deze vier topics:

  • Marketing - How to improve your today’s efforts and accelerate tomorrow
  • Entrepreneurship - Make the change
  • Society - The impact of all things digital on our society
  • Innovation - Disrupt your competitors today & beat them tomorrow

Gaan we eens echt netwerken?

We brengen 1500 mensen (bekijk hier wie er al komtbij elkaar. Een bonte mix van ondernemers, marketeers, digital professionals, managers, designers en sales. En eerlijk? We hebben onze buik vol van het lege begrip ‘netwerken’.  Laten we eerlijk zijn: mensen bij elkaar brengen op één locatie is niet netwerken. Tijdens WebTomorrow lanceren we tal van initiatieven, zodat jij alle netwerkkansen optimaal kan benutten:

  • Onze netwerkapp zorgt voor één-op-éénmeeting en geeft jou een rangschikking van welke profielen het meest interessant zijn voor jou. Die kan je dan ontmoeten in inze netwerk area, een aparte ruimte waar je rustig kan praten met elkaar.
  • Een netwerk area zorgt voor netwerking dates. Een geniaal concept waar ik persoonlijk hard naar uitkijk. Per dag zal er minimaal anderhalf uur aan speeddating zijn. Zo kan je op een halfuur tijd 15 gesprekken voeren.
  • Een vip area en 75+ partners zorgen ervoor dat je in een rustige sfeer een goed gesprek kan hebben met elkaar. Ideaal om te ontdekken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.
  • De vele chill corners en hoekjes zorgen voor een toffe sfeer waar netwerken nooit veraf is.

Zoveel meer dan juist een conferentie

Op 8 en 9 juni toveren we zomaar even drie volledige hallen van Flanders EXPO om. Wil je even bekomen van al die inspirerende talks? Dan kan je terecht aan een van onze cocktailsbars of neerploffen in een van onze chill corners. Voor wie het graag wat actiever heeft, die kan zich laten onderdompelen in een immersieve VR-beleving of deelnemen aan een van de vele uitdagende wedstrijden. En voor wie ons event echt helemaal ontspannen wil verlaten, hebben we dit jaar ook enkele masseurs in petto! 

Tijdens WebTomorrow zal er nog meer te beleven vallen, we zijn druk bezig om een nieuwe standaard qua beleving voor een conferentie neer te zetten.

KMO-portefeuille

WebTomorrow denkt ook aan jonge ondernemers, start-ups en middelgrote ondernemingen, want dankzij de subsidie van de KMO-portefeuille krijgen die tot wel 40% van het ticketbedrag terugbetaald. Hoe je die subsidie aanvraagt, vind je hier

Praktisch