Whitepaper: Hoe inzetten op context marketing in een mobiele markt? 7 Stappen:

Whitepaper: Hoe inzetten op context marketing in een mobiele markt? 7 Stappen:

Wanneer heb jij het laatst op jouw smartphone gekeken? Een paar minuten geleden? Een paar seconden geleden? Volgens eMarketer neemt de tijd die men besteedt op mobiele apparaten 14 keer sneller toe dan de tijd die gespendeerd wordt op de pc. Hoe je de beste klantenervaring kan bieden op het juiste moment? Dat lees je in deze whitepaper: 

Alles draait om mensen

Met mobiele communicatie gaat een wereld aan nieuwe mogelijkheden open. Maar hier goed op inspelen is makkelijker gezegd dan gedaan. Zonder de juiste medewerkers, processen en technologie kunt u op mobiel vlak heel snel fatale fouten maken.

Maar je moet altijd in het oog houden dat het bij mobiele oplossingen helemaal niet om apparaten gaat. Alles draait om mensen.

De juiste klantenervaring op exact juiste moment

De kunst is om klanten ervaringen te leveren die relevant zijn binnen de context waarin ze zich bevinden op exact het juiste moment. Wie die context kent (en er onmiddellijk op inspeelt), kan het onderscheid maken.

Maar hoe levert u de beste ervaring aan personen die continu in beweging zijn? Onderstaande whitepaper van Sitecore vertelt hoe je dat precies moet aanpakken. Veel leesplezier!

Download whitepaper

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief