Op 15 september (klokslag 14 uur) lanceert de Belgische fashion retailer LolaLiza Dance with us, een challenge die de teamgeest op de werkvloer een boost moet geven. Collega’s hebben elkaar in veel gevallen lange tijd niet gezien en hebben tijdens de lockdowns vaak ook de nodige zorgen en stressmomenten gehad. Met Dance with us wil LolaLiza terug vrolijkheid op de werkvloer brengen door teams gedurende één minuut gezamenlijk aan het dansen te krijgen.

Laten we de wereld tonen dat Belgen weten hoe zich te vermaken, ook tijdens het werk. Fysiek samen, of zelfs vanop afstand via een videocall

Joachim Rubin, CEO van LolaLiza en groot liefhebber van muziek, daagt uiteraard ook zijn medewerkers uit en creëerde zelfs een eenvoudig aan te leren dansje, begeleid door een vrolijk nummer. “Onze teams hebben het nodig”, vertelt hij over zijn challenge. “We moeten blijven inzetten op initiatieven voor het welzijn van onze werknemers. Mensen de kans geven om zich heel even helemaal te laten gaan op vrolijke muziek, kan hen een serieuze boost geven en zorgen voor fantastische teamspirit. Ik kan alleen maar hopen dat bedrijven massaal op de kar zullen springen. Laten we de wereld tonen dat Belgen weten hoe zich te vermaken, ook tijdens het werk. Fysiek samen, of zelfs vanop afstand via een videocall.”