De Belgische e-bikeontwerper en fabrikant Cowboy ziet het groots: gisteren lanceerde het met Cowboy Care zijn all-inclusive en onbeperkte onderhoudsservice in maar liefst 22 steden in Europa en de Verenigde Staten. Bovendien gaat Cowboy een stuk verder dan andere spelers in de (e-)bike markt, door de service tot bij de gebruiker te brengen in plaats van andersom. Voor 20 euro per maand komt Cowboy de rider tegemoet - voor welk probleem dan ook. Alle kosten zijn inbegrepen en afspraken kunnen onbeperkt ingepland worden. Zelfs in andere sectoren is dergelijke service naar eigen zeggen ongezien.

“Deze nieuwe abonnementsformule voor fietsonderhoud is inderdaad een wereldprimeur op het gebied van stedelijke mobiliteit”, aldus co-founder en CEO Adrien Roose. “Een unieke totaaloplossing op de markt die eenvoudige, zorgeloze en veilige mobiliteit in en rond de steden weer een stap dichterbij brengt.”

Bovendien communiceren wij, in tegenstelling tot andere aanbieders, over de échte kosten en omvang van een dienst. Cowboy Care is onze meest geavanceerde service en we zijn ervan overtuigd dat het de hele sector zal aanmoedigen om verandering te brengen in de ontoereikende en vaak negatieve behandeling van de klant.”