Deloitte neemt Aptys Consulting over, een belangrijke SAP-systeemintegrator en een ervaren adviesbureau dat zich richt op Source-to-Pay-processen die gebruikmaken van SAP Ariba, Celonis process mining en mobiele toepassingen.

Aptys Consulting, opgericht in 2008, zal worden ondergebracht binnen Deloitte’s SAP-business unit, waardoor een nieuw Center of Excellence wordt gecreëerd dat de leiderspositie van Deloitte op de SAP-markt verder versterkt.

Deze overname verduurzaamt onze positie als één van de toonaangevende SAP-integratoren in België en Europa

“Met de overname van Aptys Consulting vervolledigen we onze portfolio met SAP-services en kunnen we onze SAP-klanten nog beter end-to-end van dienst zijn”, aldus Rolf Driesen, Managing Partner Consulting bij Deloitte. “Aptys Consulting brengt namelijk slimme transformaties die impact genereren, wat perfect aansluit bij onze eigen ambities. Bovendien verduurzaamt deze overname onze positie als één van de toonaangevende SAP-integratoren in België en Europa.”

De Belgische SAP-practice van Deloitte bestaat vandaag uit meer dan 400 SAP-professionals, waarbij nu ook de twintig leden van het Aptys Consulting-team kunnen worden gerekend. Deloitte zelf is met ruim 4.500 medewerkers en elf kantoren in België de grootste organisatie op het gebied van audit, accounting, juridisch en belastingadvies, consulting, financial advisory services en risk advisory services.