Nicolas Van Hoorde, CEO van Delta

Door de nieuwe feature broker account connections toe te voegen aan haar smartphone-app, mag de Gentse digitale investeringsportefeuille Delta zich vandaag de meest complete investment tracker op de markt noemen, want de eerste app ter wereld die een live-overzicht van alle crypto- en beursinvesteringen brengt. Investeerders moeten niet langer zelf hun transacties invoeren, de applicatie synchroniseert deze voortaan automatisch. Delta heeft vandaag ruim 3 miljoen gebruikers in 115 landen, wat het één van de snelst groeiende spelers op de markt maakt.

“Niemand hoeft nog te jongleren met verschillende stock- en crypto-apps, want Delta geeft als enige een live én compleet overzicht van alles wat er overal in je investeringsportefeuilles zit”, aldus Nicolas Van Hoorde, CEO van Delta.

“In de toekomst willen we het ook mogelijk maken om kunst en vastgoed aan het gamma toe te voegen, zodat gebruikers via onze app meteen een overzicht krijgen van werkelijk alles waar ze in beleggen. We willen hun leven een stuk eenvoudiger maken door ervoor te zorgen dat ze alle financiële informatie altijd meteen bij de hand hebben via hun smartphone.