Gunther Ghysels, founder van Get Driven

Get Driven, de app waarmee ondernemers een student kunnen boeken als chauffeur van hun eigen wagen, maakte van de afgelopen tien maanden gebruik om het platform en de app volledig te vernieuwen. Nu kunnen gebruikers ook de opleiding zien die de student in kwestie volgt. Dat is met name interessant omdat heel wat ondernemers dankzij Get Driven al nieuwe medewerkers vonden.

“Een heel fijn neveneffect van onze diensten”, aldus founder Gunther Ghysels. “Autoritten die eigenlijk ook als sollicitatiegesprek dienen. Een vijftigtal drivers vond zo al een vaste job. Er heerst een flinke war for talent en veel werkgevers zijn op alle mogelijke manieren op zoek naar nieuwe, geschikte mensen. Zo is ook Get Driven blijkbaar een handige tool geworden om al op jonge leeftijd personeel te rekruteren.”

Met deze vernieuwing houdt het ook niet op.“Prioriteit naar de toekomst is de uitbouw van een Driver Loyalty-programma, om de drivers nog meer en beter te belonen”, licht Ghysels de plannen toe. “Ook de Locate My Car-functionaliteit is een optie die snel zal volgen.”