Gregory Blondeau, Jean-Bernard van Zuylen en Geoffroy De Cooman

Het cloud-gebaseerde bezoekersbeheerplatform Proxyclick, in 2008 opgericht door Gregory Blondeau, Jean-Bernard van Zuylen en Geoffroy De Cooman, komt in handen van het Britse Condeco, wereldleider in workspace managementsoftware voor bedrijven. Dankzij de sterke groei van Proxyclick (de SaaS-oplossing met digitaal check-insysteem is op 10.000 sites geïmplementeerd en de twee kapitaalronden waren goed voor 18,5 miljoen dollar) werd het bedrijf in 2020 uitgeroepen tot ‘Franstalige Scale-up van het Jaar’.

Door de overname wil de Belgische specialist in check-insystemen voor bedrijven zijn aanwezigheid op de consoliderende wereldmarkt versterken als voorbereiding op het post-Covid tijdperk.

De ambitie van Condeco en Thoma Bravo om zwaar te investeren in het herdefiniëren van de werknemerservaring op kantoor overtuigde ons ervan dat dit de juiste keuze was

“De markt van workspace managementsoftware consolideert en groeit snel”, aldus Gregory Blondeau, één van de drie oprichters en CEO van Proxyclick. “Bedrijven zijn nu op zoek naar multi-service platforms die al hun behoeften op het gebied van kantoorruimtebeheer kunnen beheren.”

“Condeco, voor het grootste deel in handen van ‘s werelds grootste software investeringsfonds Thoma Bravo, is ideaal gepositioneerd om de wereldleider in de sector te worden. De ambitie van Condeco en Thoma Bravo om zwaar te investeren in het herdefiniëren van de werknemerservaring op kantoor overtuigde ons ervan dat dit de juiste keuze was.”