Dstny, de Europese aanbieder van cloud-gebaseerde bedrijfscommunicatie met hoofdvestiging in Zaventem, heeft het Duitse cloud-native bedrijf easybell overgenomen, een challenger die Cloud PBX en VoIP-telefonie levert aan B2B-klanten.

Naar eigen zeggen is de overname een essentiële stap in Dstny’s strategie, niet alleen om nieuwe kwaliteiten toe te voegen aan de groep, maar ook de Europese aanwezigheid te vergroten.

Met 28 miljoen euro omzet, 75 medewerkers en volledig geautomatiseerde processen is easybell goed gepositioneerd om de Dstny-activiteiten in Duitsland te leiden. “Met easybell aan boord voegen we niet alleen Duitsland toe aan de landen waar we actief zijn, we versterken ook ons team met uitzonderlijke mensen en talenten”, aldus Daan De Wever, CEO van Dstny Group. “easybell is jaren vooruit met hun digitale mindset en hun expertise om producten online te verkopen.”

“Dstny en easybell delen dezelfde pan-Europese visie, en door ons aan te sluiten bij Dstny kunnen we ons internationaliseringsproces aanzienlijk versnellen”, vult Andreas Bahr, CEO van easybell, aan. “We krijgen ook toegang tot een productportfolio dat ons vandaag en morgen positioneert als innovatieleider op onze thuismarkten.”