FLOWSPARKS, het gerenommeerde Belgische e-learning SaaS-bedrijf, lanceert zijn content authoring tool in de VS. En niet eender waar, maar op DevLearn, het beroemde e-Learning technology event in Las Vegas. Eerder lanceerde de Gentse SaaS scale-up met het Britse GuyKat zijn tool in het VK, en in Zuid-Afrika met Ceed Learning. Met GuyKat zet het nu ook voet aan grond in de VS.

“Ons SaaS-platform met LMS en Authoring Tool geeft bedrijven de flexibiliteit en autonomie om het volgende niveau van hun leerstrategie te behalen”, aldus Cédric Herregodts, Chief Commercial Officer FLOWSPARKS. “We zijn erg blij met de samenwerking met GuyKat, zodat we FLOWSPARKS in de VS op de
kaart kunnen zetten. Dit geeft ons nog meer goesting om te blijven innoveren en onze missie voort te zetten.

Ook in eigen land blijft FLOWSPARKS groeien: naast kantoren in Gent en Eindhoven wordt nu een derde vestiging geopend in MeetDistrict Antwerpen. “Niet alleen is die hub makkelijk bereikbaar voor veel van onze nieuwe Antwerpse collega’s, het is ook een centrale ontmoetingsplek tussen Gent en Eindhoven om regelmatige ontmoetingen met de Nederlandse collega’s te houden”, besluit de CCO.