Pulse Foundation, het initiatief van een groep Belgische ondernemersfamilies die ervan overtuigd zijn dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in onze huidige maatschappelijke uitdagingen en de motor is voor de welvaart van ons land, lanceert de vijfde editie van BEyond, een uniek acceleratorprogramma dat specifiek is gericht op scale-ups. De tien deelnemers zijn O2O, Spentys, Mekanika, Cikisi, Moonbird, Pricing Pact, Manual.to, Seek and Care, T-mining en Neanex.

Om de impact van het programma te meten, liet PULSE ook een studie uitvoeren door de Shaping Impact Group. Zo beweerde 85 procent van de deelnemers uit de eerste drie edities na afloop over sterkere ondernemersvaardigheden te beschikken. Bij een op drie deelnemers zorgde het programma voor een groeiversnelling van anderhalf jaar.

Tijdens het programma genieten deelnemers van begeleiding, ondersteuning en advies van een vaste mentor en een unieke mix van industry experts en BEyond-alumni”, aldus Emmanuelle Ghislain, CEO van de Pulse Foundation. “Maar ze delen ook onderling kennis, ideeën en ervaring.”

“Met het programma wil de Pulse Foundation een facilitator zijn voor techondernemers in hun internationale expansie. Bovenal is het een filantropisch project dat erop gericht is ons nationaal ecosysteem van ondernemers te ondersteunen ten dienste van de maatschappij.”

Voor de nieuwe editie mag BEyond trouwens zes nieuwe mentors verwelkomen, waaronder onder meer Hans Constandt, oprichter ​ van ONTOforce en BEyond-alumnus 2018, en Reggy-Charles Degen, oprichter van Q7Leader en BEyond-alumnus 2021.