June Energy-CEO Vincent De Dobbeleer

Telecombedrijf Telenet gaat via een investering van drie miljoen euro voor het eerst een partnership aan met een speler op de energiemarkt. Meer bepaald June Energy, dat inzet op innovatieve digitale oplossingen die klanten inzicht geven in hun energietarief en -verbruik. De investering stelt June Energy in staat om een versnelling te creëren in zijn verdere productontwikkelingen.

“Door samen te werken met jonge en innovatieve bedrijven als June Energy blijven we voorop lopen in de digitale wereld”, aldus John Porter, CEO van Telenet. “June Energy heeft een unieke combinatie van doorgedreven kennis van consument, energiemarkt en technologie. Het partnership met June Energy biedt ons de kans om de energiemarkt te verkennen en inzichten te ontsluiten. Tegelijk kunnen wij onze klanten bijstaan met een duidelijk omschreven consumentenprobleem.”

“Gezien de evolutie van de energieprijzen wordt het nog belangrijker om energiediensten zo goed mogelijk te beheren”, vult Vincent De Dobbeleer, CEO van June Energy, aan. “Dankzij de participatie van Telenet zullen we nog meer gebruikers kunnen bereiken en helpen om hun energieverbruik te optimaliseren.”