Het Antwerpse eventplanner.net, de snelst groeiende gemeenschap voor evenementenplanners ter wereld, viert zijn twintigste verjaardag én wil de zwaar getroffen eventsector een hart onder de riem steken met gratis event planning software.

De toolbox, die een stuk eenvoudiger en flexibeler in gebruik is dan spreadsheets van Excel, moet de sector in 2022 mee overeind helpen. De komende maanden komen er volgens founder Kevin Van der Straeten nog heel wat meer functies en tools bij.

De event managementsoftware bestaat uit drie krachtige tools. “Moodboards is de ideale tool om ideeën te verzamelen, te organiseren en te delen met je medeorganisatoren”, legt Van der Straeten uit.

“Met de pre-filled projectmanagementtool Checklists, speciaal ontwikkeld voor event planners en naadloos geïntegreerd met de andere tools en het eventplanner.net-platform, houd je elk belangrijk detail van je evenement in het vizier.”

“Met Draaiboeken ten slotte beheer je alle actiepunten voor jouw evenement. In enkele klikken creëer je eenvoudig een overzicht van alle actiepunten, zelfs voor grote evenementen.