Het jonge fintech bedrijf HelloSafe, dat sinds 2021 oplossingen ontwikkelt voor het vergelijken van verzekerings-, investerings-, spaar- en kredietproducten, heeft in een seed-investeringsronde, geleid door OneRagtime en Kima Ventures, in totaal 3,2 miljoen euro opgehaald.

Het kapitaal zal gebruikt worden om nieuwe medewerkers aan te werven en de inzet van de financiële producten in België te versnellen. Het platform van HelloSafe, dat in 2021 werd gelanceerd, telt maandelijks meer dan 100.000 bezoekers.

Deze fondsenwerving ondersteunt onze ambitie om het nummer één platform in België te worden voor het vergelijken van verzekerings- en financiële producten

“Deze fondsenwerving ondersteunt onze ambitie om het nummer één platform in België te worden voor het vergelijken van verzekerings- en financiële producten”, aldus Oleksiy Lysogub, CTO en co-founder van HelloSafe. “Met onze unieke eigen technologie en ons groeiend netwerk van partners willen we ons snel profileren als hét platform waarmee consumenten het maximale uit hun geld kunnen halen.”

“Ondanks de sterke verschillen tussen de financiële producten, stellen we vast dat de gebruikers van ons platform dezelfde behoefte aan advies en vergelijking hebben”, vult Pauline Laurore, CMO en medeoprichtster van HelloSafe, aan. “Dit bevestigt de schaalbaarheid van onze technologie.”