Ignace Cosaert (Athena Graphics Group) en Thierry Lescrauwaet (iVisual)

Athena Graphics Group stapt in het kapitaal van iVisual (het voormalige Color Navigator), het eerste DesignTech-bedrijf wereldwijd dat de visuele identiteit, kleuren en design semantiek van een merk, product of verpakking wetenschappelijk onderbouwt. Naast deze kapitaalronde willen beide bedrijven nauw samenwerken op gebied van technologie, predictieve intelligentie en design to print expertise voor merkhouders en design/communicatie bureaus in Europa. De grootste gemene deler tussen de bedrijven is expertise, technologie en innovatie voor verpakkingen die nu als one-stop-shop aan merkhouders en bureaus kan worden aangeboden.

“We zijn trots op de strategische participatie met iVisual en enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die we zullen ontwikkelen”, aldus Athena Graphics Group-CEO Ignace Cosaert. “Samen werken we aan innovatieve producten en diensten die aan alle noden en wensen van onze gezamenlijke klanten voldoen.”

“De gecombineerde expertise en technologische ontwikkelingen zullen een belangrijke wederzijdse hefboom zijn”, vult Thierry Lescrauwaet, CEO van iVisual aan, “maar ook op gebied van bedrijfscultuur, de passie van de teams en de focus op innovatie en klantgerichtheid zijn we gealigneerd.”