Patrick en Pascal Vandenbrande van Studio Emma

Full stack web agency Studio Emma en communicatiebedrijf Creatief vervoegen Gumption, het ondernemersplatform dat sinds 2012 digitaal geïnspireerde ondernemers van meer dan 20 bedrijven samenbrengt in één ecosysteem voor innovatie en groei. Zo versterkt die laatste zijn regionale verankering in West-Vlaanderen.

“De schaalvoordelen en de ondernemersknowhow van Gumption zijn voor ons een grote plus”, aldus Patrick Vandenbrande van Studio Emma. “De service die Gumption aan zijn bedrijven biedt door hen bij te staan op het vlak van onder andere human resources en financiën laat ons toe om ons te focussen op onze missie en onze klanten. We ambiëren groei in functie van onze klanten.

Zusterbedrijf Creatief sluit aan bij het Antwerpse Gumption-bedrijf Oddball en gaat onder die naam verder. Derk De Kimpe, managing partner van Oddball: “De knowhow van het Creatief-team in grafisch werk is complementair met de expertise van Oddball in branding, motion en activatie. Door deze stap krijgt Oddball voet aan de grond in West-Vlaanderen.”