Hoe je via slimme tools en teamwork je omzet drastisch kan verbeteren

Hoe je via slimme tools en teamwork je omzet drastisch kan verbeteren

foto: shutterstock.com

Samenwerken hoort bij elk modern bedrijf. Je kan nu eenmaal niet alles zelf doen of overal even goed in zijn. Maar hoe verenig je verschillende talenten, visies én workflows in een productief team? Deze whitepaper helpt je die vragen op te lossen.

Groeien met vallen en opstaan

De Gentse start-up Teamleader doorspartelde in amper 3 jaren tijd verschillende groeifasen aan een sneltempo. Het groeide vanuit Gent over de grens naar Nederland, Duitsland en Spanje. Het team groeide van 3 tot 56 mensen.

“We leerden groeien met vallen en opstaan,” vertelt CEO Jeroen De Wit. De sleutel tot het succes is teamwerk inzetten op de juiste momenten en er ook voor kiezen om niet samen te werken als het niet hoeft.

“We hebben geleerd hoe je verbazende resultaten haalt in groep, maar evenzeer hoe nadelig beperkte individuele vrijheid is,” zegt De Wit.

Teamleader bundelde haar learnings in een whitepaper. In de paper leer je meer over de wetenschap achter teamwork, waarom informatie cruciaal is & hoe je business-uitdagingen kan overkomen via teamwork. Hier kan je de whitepaper downloaden. Veel leesplezier!

Download whitepaper

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief