Op zoek naar jouw droomjob? Ontdek die op 28 januari

Op zoek naar jouw droomjob? Ontdek die op 28 januari

Op 28 januari 2016 gooit Bloovi Me voor de vierde keer haar deuren open van 10u00 ‘s morgens tot 22u00 ‘s avonds. En dat voor iedereen die graag een carrière wil uitbouwen in de digitale wereld. Of je nu een job zoekt of volop aan het werk bent: alle werknemers en freelancers zijn meer dan welkom bij ons op kantoor (Kortrijksesteenweg 88, Sint-Martens-Latem)!

Wat je mag verwachten? Gratis jobadvies van alle Bloovi Me consultants! En dat zou wel eens het startschot kunnen betekenen van een ferme boost in jouw carrière…

Daarom willen we jou erbij

Ook al zoeken ze niet per definitie naar een job: veel mensen zitten met tal van vragen over hun carrièrepad. Tenslotte brengt het professionele leven heel wat uitdagingen, opportuniteiten en onbekende situaties met zich mee. En dan wil je graag kunnen aankloppen bij een vertrouwenspersoon die kennis van zaken heeft.

Bloovi Me verlaagt voor 1 dag de drempel om over de toekomst van je carrière te babbelen. En geen betere manier om dat te doen dan met een pop-up café. Toegankelijk voor iedereen!

Een professionele aanpak in een ontspannen setting

Tijdens een persoonlijk gesprek met Sarah, Sofie of Pieter krijg je een antwoord op specifieke vragen rond jouw loopbaan in de digitale sector. En dat alles in een aangename maar toch vertrouwelijke sfeer, inclusief hapje en drankje. Wil je een praatje slaan met een van je collega’s digitale experten? Ook dat gaat!

Op welke vragen krijg je zoal antwoord?

  • Welke jobs passen bij mijn ervaring / studies?
  • Ik wil als freelancer starten. Wat zijn mijn opties?
  • Is mijn loon marktconform?
  • Ik wil een bepaalde stap zetten in mijn carrière. Is dat haalbaar met mijn huidige ervaring? Welke bijscholing kan ik best volgen?
  • Welke vacatures zijn er beschikbaar in mijn regio?
  • Welk takenpakket heeft een traffic marketeer of webdesigner of eCommerce Manager, …
  • ...

Zin om langs te komen? Laat het ons weten!

Op 28 januari kun je de hele dag door terecht bij 3 ervaren consultants op het kantoor van Bloovi Me op Kortrijksesteenweg 88 in Sint-Martens-Latem.

We weten graag op voorhand wanneer je wenst langs te komen. Zo kunnen we zeker de nodige tijd voor je vrijmaken.

Inschrijven kan snel en eenvoudig via onderstaande knop. Nadien sturen we jou een bevestiging met alle nodige informatie.

De inschrijvingen liepen heel vlot. Bedankt voor jullie enthousiasme. Voor dit pop-up café zijn alle plaatsen al volzet. Maar we houden jullie op de hoogte voor een volgende editie!

Het café personeel

  

Sofie & Sarah - samen 6,5 jaar ervaring in recruiting. Digitale experts die in loondienst willen werken, kunnen bij hun terecht voor begeleiding in hun carrièregroei.

Pieter: 6,5 jaar ervaring in Werving & Selectie, tevens kunnen Freelancers & Consultants bij hem terecht voor interessante opdrachten.

Camille - 9 jaar ervaring in Digital Marketing en Werving & Selectie. Uitbaatster van dienst, je kan je bij haar terecht met om het even welke vraag of verhaal.

Anne-Laura - De jongste telg in het team zal met veel enthousiasme ondersteuning bieden aan het andere café personeel.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief