“Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bedrijf binnenkort nog relevant is?” Het is vandaag misschien wel één van de meest gestelde vragen onder CEO’s wanneer zij geconfronteerd worden met doemscenario’s rond disruptie en digitale transformatie. Sommigen gaan daarin een stapje verder. “Hoe kan ik ervoor zorgen dat we binnen vijf jaar überhaupt nog bestaan?” Dit e-book bevat vijf interviews met vooraanstaande visionairs op de Belgische & Nederlandse markt, mensen die jou kunnen inspireren om de juiste keuzes te maken.

Er staat geweldig veel te gebeuren

Terechte vragen. Want één ding is zeker. De digitalisering en technologieën zorgen voor een onophoudelijke stroom aan innovaties. Hierdoor ligt het verwach- tingspatroon van consumenten een pak hoger, worden ze minder loyaal en gaan vele klassieke businessmodellen op de schop. Kortom, er staat geweldig veel te gebeuren in de nabije toekomst. Zelfs voor bedrijven die al decennialang met groot succes teren op hun aloude manier van werken staan grote uitdagingen voor de deur.

Inzichten gebundeld

Om CEO's en andere decision makers op C-level niveau wat extra 'food for thought' te kunnen serveren, hebben we beslist om de inzichten die de Bloovi-redacteurs het voorbije jaar opdeden via gesprekken met digitale transformatie experts in binnen- en buitenland te bundelen. Het resultaat is een e-book dat vijf spraakmakende interviews met vooraanstaande visionairs uit België en Nederland bevat. Stuk voor stuk experts die de wereld met een kritisch oog observeren en jou kunnen inspireren om de juiste keuzes te maken.

Hier kan je het gratis downloaden. Veel leesplezier!