Video marketing zit duidelijk in de lift, 32% van Generatie Z kijkt dagelijks meer dan 1 uur naar online filmpjes en tegen 2019 zal 80% van het wereldwijde internetverkeer bestaan uit video content. StoryMe, dat bedrijven helpt met het opzetten en uitrollen van hun videostrategie, brengt nu een interactief e-book uit over de belangrijkste trends in video marketing voor 2018. Trends die je helpen scoren met jouw video marketing dit jaar, hoe bescheiden die plannen ook mogen zijn.

Wereldkampioen bij de zwaargewichten

De cijfers liegen er niet om: 85% van de bedrijven beschouwt video als een belangrijk onderdeel van hun marketingstrategie. En aan consumentenzijde geeft 85% aan meer video's van merken te willen zien. Hoeft het dan nog gezegd dat video marketing ‘the next big thing’ is?

Het is een vrij jonge marketingdiscipline waar in digitale media-kringen nu al over wordt gesproken als de toekomstige wereldkampioen bij de zwaargewichten. Zeker nu de nieuwe technologieën ervoor zorgen dat video nog relevanter en opwindender wordt in een wereld waar aandacht het meest schaarse goed is.

Het e-book van StoryMe leert je:

  • hoe je video moet inzetten op sociale media om meer bereik te halen en je bedrijfsdoelstellingen te bereiken;
  • wat je kan verwachten van AI, AR, VR & 360°, en hoe dit vandaag te implementeren;
  • hoe je de strijd om de aandacht van de consument kan winnen met user generated content;
  • hoe je met nieuwe video types snel kan experimenteren om veel impact te maken: user generated content, gepersonaliseerde video, influencer in video of adverteren in video.

Wil jij ook een volwaardige video marketing strategie opzetten en uitrollen? Aarzel dan zeker niet en download hier gratis het interactieve e-book van StoryMe.