Content Cuisine
Content in de sales- en marketing funnel ‘kritisch bekeken’

Curieus naar het 
Content Cuisine concept?

Appetijtelijke lunchseminars over de content van vandaag en morgen. In kleine groep krijg je toegang tot een gepeperd programma van sprekers, lunchen en netwerken. Zo krijg je de kans om over de middag op de hoogte te blijven van alle evoluties in contentland en tegelijk de tafel te delen met enkele interessante professionals.

Voor wie?
Beslissingsnemers betrokken in content, marketing en communicatie.

Waar?
Ontdek de ingrediënten van een geslaagd contentmenu en schuif mee aan tafel bij Gaston, de alom bekende rooftopbar in centrum Gent.

Wanneer?
De eerste sessie gaat door op donderdag 21 maart 2019. Blijf niet op je honger zitten en schrijf je alvast in. We reserveren graag een tafeltje voor jou!

Kan je er deze editie niet bij zijn? Bekijk dan hier even de mogelijkheden van jouw plaatselijke keuken en geef je voorkeur meteen op!

Menu

11u00

Babbels & Bubbels

Facts & Figures

Marnik D’Hoore (CEO, Bloovi) vertelt over hoe we tegenwoordig content consumeren en hoe je er als bedrijf voor kunt zorgen dat je de juiste ingrediënten hebt om online content te serveren. We gaan dieper in op de juiste content op het juiste moment in de sales- en marketing funnel.

Lunch & Learn

Jonas Vandroemme (Content Strategist, Com & Co) neemt je mee in de wereld van leadgeneratie en conversie. Tijdens zijn sessie ontdek je waarom vertrouwen en de opbouw van een geëngageerd publiek de ‘secret sauce’ van elke geslaagde contentstrategie vormen.

Cases, Coffee & Chocolate

Maarten Van de Vondel (Content Manager, Bloovi) deelt je tijdens de koffie het geheim receptenboek van Bloovi over hoe we voor enkele ondernemingen unieke content opleverden wat voor serieus wat aanwervingen zorgde. Elisa Vanmeenen (Marketing Manager, Bloovi) brengt het geheel verder op smaak met twee praktijkgerichte klantencases aangevuld met gebak en chocola.

14u00

Endings & Exit

Chefs & souschefs

Marnik D'Hoore

Marnik D'Hoore
CEO, Bloovi

Elisa Vanmeenen

Elisa Vanmeenen
Marketing Manager, Bloovi

Jonas Vandroemme

Jonas Vandroemme
Content Strategist, Com & Co

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief