Future of Work

Via deze dos­sier­pa­gi­na kom je alles te weten over hoe je jouw bedrijf vandaag al moet klaarstomen voor het werk van de toekomst en de toekomst van werken. De digitale (r)evolutie heeft immers impact op alle geledingen van je organisatie. Krijg advies en praktische tips van experts binnen deze vier thema's: educatie, skills & motivatie, werkplek van morgen en organisatie.

Een initiatief van Bloovi in samenwerking met

ORGANISATIE

Future of Work

E-book: Ontdek vandaag de toekomst van werken

E-book: Ontdek vandaag de toekomst van werken

Dit stuk is een samenwerking tussen Bloovi Studio & Bloovi

Wanneer het werk van de toekomst en de toekomst van werken ter sprake komen, wat steeds meer het geval is, heeft iedereen wel een mening klaar. Logisch, want het is een brandend actueel thema waar we allemaal mee te maken krijgen. In dit gratis e-book van Bloovi komen experts uit verschillende domeinen aan het woord en delen ze hun visie op ‘the future of work’.

Eén ding staat vast: upskilling en reskilling zijn het niveau van buzzword al lang overstegen. Zij bepalen de toekomst die vandaag al gestart is. Een cultuur van levenslang leren moet daarom integraal deel uitmaken van het DNA van jouw bedrijf, als je ook de komende jaren relevant wil blijven.

In dit e-book laten we enkele ervaren professionals met verschillende expertises aan het woord, om jou alvast klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en werkplek van morgen.

Volgende topics komen daarin aan bod:

  • educatie
  • skills & motivatie
  • werkplek van morgen
  • organisatie

Het e-book kan je hier gratis downloaden. Alvast veel leesplezier toegewenst!

Dit stuk is een samenwerking tussen Bloovi Studio & Bloovi

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief