Over Bloovi

Transitie: zien, begrijpen en mee-maken

Alles verandert: disruptief en exponentieel.

Bloovi is daar ongekend nieuwsgierig naar en helpt Generation D - voor wie digitaal onlosmakelijk is verbonden met haar leven, werk en toekomst - die veranderende wereld te zien, begrijpen en mee-maken.

 • Marnik D'Hoore
  Founding CEO

 • Hoe helpen we de veranderende markt?

  Door relevante verhalen te brengen die de impact van de razendsnelle veranderingen tonen op vlak van ondernemen, marketing, innovatie en persoonlijk groeien.

  

En door over diezelfde thema’s events te organiseren die nieuwe denkbeelden onthullen, tonen waar toekomstige trends en opportuniteiten liggen en waar de Bloovi-community elkaar kan ontmoeten.

  Kortom: met artikels en events die veranderen hoe mensen naar de wereld kijken en inzichten geven om mee die verandering te creëren. Omdat het vandaag makkelijker is dan ooit om je stempel op de wereld te drukken.


  Dat is waar Bloovi voor staat.


 •  
 • We bereiken Generation D

  We spreken niet over één specifieke doelgroep van millennials, babyboomers of Gen X, Y, Z.

  Bloovi bereikt een generatie met een passie voor alles wat digitaal is. Een generatie die always connected is via smartphone, tablet en/of laptop.

  Een generatie voor wie digitaal onlosmakelijk is verbonden met haar leven, werk en toekomst.

  Die generatie noemen wij: Generatie D.

 • Positief over morgen

  Een Bloovi lezer is open minded, heeft een ondernemende spirit, is toekomstgericht, staat open voor innovatie en streeft ernaar om te leven in een wereld die morgen beter is dan vandaag.

  Het zijn mensen die doordrongen zijn met het geloof in technologie, het internet en in de maakbaarheid van een betere wereld.

Team

Ontmoet het Bloovi team. Gepassioneerde digitale denkers met een ondernemende spirit.

Adverteren

Bereik méér dan 100.000 maandelijkse bezoekers en een community met 26.585 abonnees.

Contact

Let's talk about ...