Bedankt, Bloovi lezers

Bedankt, Bloovi lezers

Maandag was voor ons, het Bloovi team, een zeer spannende dag. Na maanden van hard werk hebben we de nieuwe Bloovi site gelanceerd. We mogen spreken van een geslaagde dag, boven alle verwachtingen.

We hebben letterlijk honderden positieve reacties ontvangen op de dag van de lancering. Jullie hebben getweet, geliked, gemaild en ge-sms't. De site heeft die dag duizenden bezoekers mogen verwelkomen. Ook onze zelf opgenomen video werd goed onthaald. Daar kunnen we alleen maar dankbaar voor zijn. Daarom een welgemeende "BEDANKT" aan jullie, de trouwe lezers van Bloovi.

Velen hebben zelfs de moeite genomen om hun verbeterpunten en suggesties door te mailen. Waarom? Omdat ze het goed voor hebben met Bloovi en zijn toekomst. Veel van die punten hebben we meegenomen in onze planning voor verdere aanpassingen.

We hopen jullie elke dag te mogen blijven verwelkomen op onze site om de artikels en nieuws te lezen, met ons te communiceren via Twitter en Facebook.

Voor degenen die zich geroepen voelen om content writer te worden en af en toe een stuk te schrijven op Bloovi, laat van je horen.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 29.420 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief