Will Hayward, Vice President, van Buzzfeed en Josh Grau van Twitter zijn al present. Verder op onze internationale lijst staan toppers als Paul Boag (Eng) en Tom Vroemen (NL). Dit jaar zijn er ook twee sterke vrouwen. Jillian C. York komt over van Amerika om te praten over NSA & privacy. Catherine Van Holder zet de filosofische bril op en stelt kritische vragen over onze toekomst die steeds meer digitaliseert.

Phare Conference probeert jaarlijks een top-conferentie te zijn om iedereen een unieke belevenis te geven. 7 internationale sprekers van overal ter wereld komen naar Gent en spreken in een mooie historische setting. Bovendien zal het format van het ‘debat’ veranderd worden om een dynamisch gesprek te krijgen tussen de experts over de toekomst van pers en media.

Ondertussen zijn 6 van de 7 sprekers bekend. Mooie namen, erg interessante thema’s en goede concrete talks. Een Phare Conference ticket kost 299 euro. Nu is er de Super Early Bird waar je 74 euro bespaart. Boek je ticket aan 225 euro, verzeker je van een plaatsje en start de #phareconf conversatie vandaag! Want dit mag en kan je toch helemaal niet missen?

Super Early Bird voor Phare Conference loopt tot 20 december.
- Sprekers
- Programma
- Boek hier je ticket