De e-commerce conferentie van vrijdag 4 oktober in Antwerpen maakt drie nieuwe namen bekend. Afgelopen maanden wist de organisatie al verschikkende grote bedrijven te strikken als Boston University, Zalando, Insites Consulting & Beobank. Nu pakt de e-commerce conferentie uit met drie nieuwe grote namen binnen de sector.

3 Nieuwe namen

Jan Somers, CEO bij GS1, komt zijn visie delen hoe e-commerce in België aan het evolueren is. We maken steeds meer gebruik van onze online en mobiele kanalen om informatie te vinden over ons product. Maar hoe gaan we hiermee best om? Hoe gaan onze merken en winkeliers om met deze uitdaging van data uitwisseling? Wat moeten we veranderen om deze uitdaging aan te kunnen en hoe gaan we dit doen? Antwoorden op deze vragen en meer vind je tijdens de speech van Jan Somers.

De tweede nieuwe naam op de eTrade Conferentie is die van Sébastien Badault. De boeiende Googler uit Frankrijk komt zijn visie geven over e-commerce in België en Europa. Sébastien is een boeiende figuur die ervaring opdeed bij Silverman Marketing & Media en Amazon om nu bij Google carrière te maken.

Last but not least is er Bruno Segers. Bruno kwam afgelopen weken verschillende keren in de media met een duidelijke boodschap over het gebrek aan privacy en wat de oplossing zou kunnen zijn. Bruno doet zijn verhaal en brengt Security, Usability en E-commerce in één strak toekomstverhaal. Bruno Segers heeft zich de afgelopen weken in de strijd geworpen tegen de online reuzen die privacy aan hun laars lappen om er commercieel voordeel uit te halen. Met de tagline “If something is for free, you ‘re the product that’s being sold” staat Bruno op het podium. Een waardige afsluiter om de eTrade Conferentie te beëindigen.

15 Nationale & internationale sprekers

Ondertussen staan er 15 inspirerende en motiverende e-commerce experts op het programma. Verschillende topics als Winkelwagen verlating, marketing en security staan gepland. Met de visionaire speeches proberen de sprekers een visie te brengen over de toekomst van e-commerce in België.

Bloovi-lezers krijgen €74 korting!

Dankzij de samenwerking tussen Bloovi en de eTrade Conference organisatie kunnen Bloovi lezers zich inschrijven met €74 korting.

Wat moet je doen?

1. Ga naar de inschrijfpagina
2. Kies een full day ticket
3. Gebruik de discount code ‘Bloovigeeftkorting’
4. Bevestig

Dé e-commerce Conferentie van het jaar vind plaats op vrijdag 4 oktober in Antwerpen.
Op de website vind je er het programma en algemene informatie.

Tot dan!