In het voorjaar van 2013 startten vier nieuwe medewerkers bij Prophets: Lucas Caesens als Creative. Ismael Bellarbi als Digital Project Manager. En Lorenz Vercauteren-Seghers start als Interactive Designer. Eind 2012 startte Kris Van Hauwermeiren als Delivery Manager.
 

Lucas Caesens start als Creative. Na een master opleiding Visual Arts & Graphic Design, werkte Lucas mee aan tal van creatieve en artistieke projecten. Hij werkt voornamelijk op digitale concepten.

Ismael Bellarbi start als Digital Project Manager. Ismael werkte voordien in dezelfde functie bij Ogilvy One.

Lorenz Vercauteren-Seghers start als Interactive Designer. In de digitale studio werkt Lorenz zowel op front-end design als development. Hij werkte voordien bij Think Yellow.

Kris Van Hauwermeiren startte eind 2012 als Delivery Manager. Binnen het technologisch departement staat hij in voor de kwalitatieve oplevering van projecten. Kris was voordien Digital Director bij Ogilvy One.

Prophets is een digitaal communicatie-agentschap dat strategische denkt, digitale concepten uitwerkt en online projecten ontwikkelt voor merken als ING, Mobistar, Carrefour en anderen.