Google België & Bloovi slaan de handen terug in elkaar om de Google Analytics USER Conferentie te organiseren. Op 27 augustus komen 16 internationale en nationale Google Analytics experts naar Brussel om hun nieuwste inzichten door te geven. 6 redenen waarom je niet langer meer mag twijfelen waarom dit iets voor jou is:

1. De enige Google Analytics Conferentie van België

Google Analytics User Conference is het enige officiële event in België over Google Analytics. Google Belgium en Bloovi slaan de handen in elkaar om een evenwichtig programma in elkaar te boksen. Het belooft een erg interessante dag te worden!


2. De USER staat centraal!

Dankzij verschillende topics en diepgaande sessies krijgen onze de bezoekers van dit event hapklare inzichten om Google Analytics nog efficiënter in te zetten. Bij GAUC staat de gebruiker centraal. Met de nieuwe inzichten van deze conferentie zal je het maximum uit Google Analytics kunnen halen. Deze conferentie werd speciaal in het leven geroepen voor iedereen die bezig is met Google Analytics, Web Analytics, analyses en online rapportering te helpen hun job nog beter te doen. Bekijk hier het volledige programma.

3. Nieuwe updates waar je onmiddellijk met aan de slag kan

Google Analytics evolueert elke dag. Kom te weten welke veranderingen voor jou belangrijk zijn en krijg hands-on informatie om deze meteen in te zetten in jouw online strategie.
 Bekijk hier alle sprekers.
 Bekijk hier alle sprekers.

4. Internationale sprekers die je anders nooit aan het woord hoort

We zorgen voor relevante nationale en internationale sprekers. Waardoor je inzichten van binnen- en buitenland voorgeschoteld krijgt. Het is een unieke kans om kennis op te doen die verder rijkt dan de landsgrenzen. 

2 Leden van het Google Analytics Team komen hun verhaal brengen. Daniel Wasberg (UK), is een Google Analytics expert die met een sterk verhaal komt. Vorig jaar kreeg hij een score van 9,2/10 van de conferentie bezoekers. Dit jaar wil hij nog beter doen. Ajay Nainani (USA) komt de nieuwe features voorstellen en toont wat je er kan uithalen. 2 Sprekers die zelden naar België afzakken om hun kennis te delen.

5. Verschillende onderwerpen, met break out sessies

We werken samen met gerenommeerde experts om alle onderwerpen die Google Analytics rijk is, voldoende te belichten. In 14 sessies komen 16 sprekers aan het woord. Waaronder 6 breakout sessies in kleinere groepjes. We behandelen bijna alle onderwerpen die je met Google Analytics kan doen. Op die manier krijg je op één dag heel wat nieuwe tips, inzichten en methodes die je later verder wilt uitproberen.


6. Jouw GA-skills zijn van essentieel belang

Jouw bedrijf maakt beslissingen of organiseert acties door jouw analyse-werk. Een juiste analyse kunnen maken en het verhaal achter de cijfertjes ontdekken is van essentieel belang om goede beslissingen en acties te kunnen ondernemen. We willen jou helpen om de juiste analyses te maken. Hoe beter je analyse, hoe beter jouw bedrijfsbeslissingen zullen zijn in de toekomst. Jouw analytics skills en inzichten zijn dus van extreem groot belang.